Om oss

Magasin A arkitekter har varit verksamt i Landskrona sedan 1976, då kontoret vann tävlingen ”Framtidens hus”.

Kontoret är beläget intill Venterminalen i Landskrona, mitt emellan Malmö och Helsingborg, centralt på västkusten i Skåne.

Våra projekt är varierande och vi arbetar idag med bland annat bostäder, skolor, fritidsanläggningar, industrilokaler, kontor och kommersiella byggnader. Våra kunder är både kommunala verksamheter och privata företag.

Vårt mål med varje projekt är att vara med från skisstadiet fram till färdig byggnad, och att ge vår beställare den byggnad de önskat och lite till.

Det är för oss viktigt med ett nära samarbete både med beställare och andra medverkande aktörer, då vi tror att man på så sätt uppnår ett bättre resultat och en roligare process.

GDPR

Magasin A arkitekter värnar om din integritet. Du som beställare och/ eller leverantör skall känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss. Därför vill vi upplysa om hur vi behandlar dina personuppgifter. Vi behandlar dem i första hand för att uppfylla våra avtal mot dig som kund och följa lagar. De kommer dessutom användas till att hålla en god marknadskommunikation, uppföljning samt uppdatera er om våra projekt och verksamhet. Dina personuppgifter förvaras på en lösenordsskyddad dator. Du har rätt att neka användningen av dina personuppgifter samt att få dem borttagna/ändrade när du vill. Motsäger du dig vårt handlingssätt eller har övriga frågor, vänligen kontakta oss på: 0418-44 71 30 eller magasina@magasina.se