Silverängen

Landskronahems nya Huvukontor börjar ta form. Ny tegelfasad och guldplåt på den första etappen, grundläggningen på gång för etapp 2.

Tillbyggnad av ett kyl-lager för Skånemejerier

Här på magasin A jobbar vi mycket med bostäder och offentliga byggnader, så som skolor. Vi håller även på med industrilokaler, nyligen har vi ritat en tillbyggnad av ett kyl-lager för Skånemejerier.

Saker och ting händer i Hotel Öresunds gamla lokaler i Landskrona

Saker och ting händer i Hotel Öresunds gamla lokaler i Landskrona, vi tycker det är kul att vara med i processen! Det är både utmanande och väldigt givande att jobba med äldre byggnader med tanke på att där finns så många historiska lager att upptäcka och inspireras av.

VECKA 10 – PRAOELEV VECKA

Den här veckan är vi glada att ha en prao elev på kontoret! Hen får inblick i vår verksamhet och lär sig om A ritningar, skiss processen och byggnadsmaterial. Det är spännande att se framtidens arkitektens idéer ta form!

Vi testar VR och 3D scanning

Vi har precis mätt upp ett 1700-tals hus, i ett sådant finns det många vinklar och vrår. Det gör att man blir lite sugen på att se om det finns smidigare lösningar, som att använda en 3D scanner till exempel. ATH Support hjälpte oss testa detta.

SLOTTSPLATSEN 30

Omsorgsfull restaurering av den historiska fasaden på gamla Hotell Öresund.

Aarhus nov 2019

Några bilder från vår inspirations och studieresa i november 2019. Århus bjöd på nytt och gammalt, stort och smått. Nu har vi massa nya idéer med oss.

Lunnaskolan

Invigning av Eken på Lunnaskolan, fler bilder kommer snart!

Snart semestertider

Vi bjussar på en bild från vårt nykaklade badrum, kan ni se vad som är kakel?